Elins bröllop
En stor dag i mitt liv. Jag och min Erik gifter oss.

Elin Dahlqvist Frid

JAG HAR ARBETAT MED BRÖLLOP i olika former i många år. I grunden är jag musiker och har spelat fiol och sjungit på otaliga vigslar. Jag har mött brudpar och hanterat många bröllopsbestyr i över tio år. Jag har stor erfarenhet av det mesta som handlar om bröllop och stora fester, och mitt nätverk av duktiga leverantörer växer ständigt!

Jag är utbildad beteendevetare, och har fördjupat mig i social- och gruppsykologi vilket är otroligt användbart när viktiga fester med många människor ska ordnas. Även fast jag älskar mat och dryck, vackra kläder och fina dekorationer, är det mer som ska till för att en fest ska bli lyckad. I min utbildning finns även viktiga delar som projektledning, planering och research med.

Jag upplever att många som ska ha stora fester blir stressade och slitna av all planering och jag vet hur svårt det kan vara att hitta sångerskan som fixar en Celine Dion-låt, ett band som får alla gäster att dansa natten lång, det häftigaste hårsmycket eller cupcakes med svartvita rosetter. Därför har jag letat upp allt i förväg! Er tid är värdefull och jag garanterar att ni spar många timmar genom att anlita Big Day. Som kund hos mig vill jag att du ska känna mindre krav och måsten och istället njuta, både av festen och vägen dit.  Det viktigaste är ju att både ni och era gäster har riktigt roligt.

Jag kommer ursprungligen från Hälsingland men bor sedan tio år i Stockholm, där Big Day också har sin bas. Jag bor med min man och två söner på Gärdet.

OM DU GÅR I FESTTANKAR, kontakta mig för ett kostnadsfritt första möte. Sedan skräddarsyr vi hjälpen efter era behov. Titta in om du går förbi så bjuder jag på kaffe!

Kontakta mig direkt eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar jag dig.

Telefon 0708-795322 E-post elin@bigday.se  
Adress Grev Turegatan 46, 114 38 STOCKHOLM
When it comes to 3rd tranche about the hublot replica sale, this is the rolex submariner replica watches playthings desk on the street suppliers. It really is truly regular within the road about the town. I believe how the buddies that some standard feeling won't invest thing to consider in order to these types of reduced degree reproduction view. Just the person that does not have any kind of particulars for that department from the hublot replica sale might these people buy this kind of wrist watches. They are the easy category associated with high quality high quality low-cost reproduction view. Hopefully it's going to aid all of us for that purchasing from the fake desk.